A húsvéti nagy munkában nem feledkeztem meg a répa torta sütéséről sem. A család nagyon nagyon szereti!:)
A sárgarépák természetesen marcipánból vannak. Pont 10 dkg marcipán elég volt a 6 db répa formához. A közepét narancs reszeléke díszíti. Nagyon finom a recept, idén változtattam az eddigieken egy kicsit!:)
A mascarpone krém csodás ízeket ad töltelékként, joghurttal, narancslével, és héjával kikeverve.
Nagyon szuperül néz ki!!! Az íze pedig fantasztikus lehetett...:o)))
VálaszTörlésMár akartam is kérdezni, hogy "jépatojta nincs?" :)))
VálaszTörlésNagyon étvágygerjesztően néz ki! :)
Jól néz ki és biztosan finom is. A receptet elkérhetem?
VálaszTörlésPuszi
Gusztán nézz ki... Feltehetnéd ide az elkészítés menetrendjét..bizonyára finom is....Szép hetet Neked!
VálaszTörlésDrága Évi!
VálaszTörlésEngem ennek a receptje nagyon érdekelne!Megtennéd,hogy elküldöd e-mail?A marcipán répákat Te készítetted vagy készen vetted,vagy ne kérdezzek részleteket,mert a recept tartalmazza?
Tudod milyen régen szeretnék egy répatortát gyártani már?
VálaszTörlésés még szép is ez
Hmmm,de nagyon finom lehet!!!!és gyönyörű!
VálaszTörlés