2011. április 11., hétfő

Házas Hétvége
Nagyon kedves meghívást kaptunk a közelmúltban egy "Házas Hétvégére". Csak sejtettük miről is lesz szó. Annyit lehetett tudni, hogy ez egy, a házaspárok egymás iránti szeretetét erősítő program. Ennek a folyamatos megéléséhez kaptunk segítséget a házas hétvégén. Nagyon boldogan emlekezünk erre a pár napra. Mélyen megérintett bennünket,és csodásan feltöltődtünk általa. Lehetőségünk volt csak a párunkra gondolni,s egymásra szánni a szeretettel gazdagító időt. amikor csak egymással foglalkozhatunk és kizárjuk a körülöttünk zajló világot.

Mindezt úgy tehettük, hogy tudtuk nem vagyunk egyedül, Isten vigyázza az utunkat.

Köszönöm a bennünket meghívó , hozzánk nagyon közel álló párnak, hogy a meghívó levél végére ráírták: Isten segítse döntésünket.


" Megláttam magam a szemedben,

s tudtam, szép vagyok és egyetlen.

És ilyen tükröm nem lesz több egy sem

sokáig elidőztem a szemedben." /Károlyi Amy/


Nagyon örülünk, hogy ezt a hétvégét egymásnak ajándékoztuk. Kértük az Urat, újítsa meg kapcsolatunkat úgy, hogy közben az ő kezét is fogjuk. Olyan ajándékot kaptunk, ahol megtanultuk újra teljesen kitárni szívünket egymás fele.

4 megjegyzés:

 1. De jó, hogy van ilyen alkalom! És hogy közösen el tudtatok rá menni! Nagyon szép a vers is!

  VálaszTörlés
 2. Hurrá!!!!Hát Ti is HH-sok lettetek?!
  Aztán ne hagyjátok ám abba! A Híd-ra is jártok majd ugye?
  Minket ez tart életben a házasságunkban....
  Puszi!

  VálaszTörlés
 3. Drága Mammka!Igen, mi is beléptünk a HH-sok szép nagy családjába, világába! Egy fordulópontot jelentett számunkra, a házasságunk történetében.
  hogy így is maradjon mindent megteszünk. Hónap végén lesz a következő találkozó, reméljük sikerül eljutnunk.
  Szeretettel küldök Neked egy ölelést!

  VálaszTörlés
 4. Füveskönyv:Olyan szép, és mély érzések jöttek elő belőlünk, mint házasságunk kezdetén. A verset a minket meghívó pártól kaptuk, akik a vőnk szülei.

  VálaszTörlés