2011. június 2., csütörtök

Kerti filagóriánk


Nagy öröm ért a minap. Szandra, a " Magyar Otthon" című blog tulajdonosa feltett pár képet a blogjára, amit a kerti filagóriánkrlól készítettem. nézzétek meg Ti is, így sikerült. Itt szoktunk beszélgetni, vendéget fogadni, ha alkalmas rá az idő. Mi nagyon szeretjük. Saját kezünk munkája. Szandra adott néhány ötletet, tanácsot, amit ezúton is nagyon köszönök Neki!:)11 megjegyzés:

 1. Már nála is megcsodáltam és igen: irigy vagyok, nagyon.:) Olyan kellemes hely lehet!!!!Nagyon ügyesek vagytok!!!!!
  ott ülnék és nézném,ahogy esik az eső, vagy süt a nap...Gondolom van ötlet a kihasználására.:)

  VálaszTörlés
 2. Itt aztán lehet pihengetni, jó érezni magunkat... Teát, kávét iszogatva a gyönyörű virágokat nézegetni közben kézimunkázgatni... Hmmm. Jó nem?Nagyon kellemes hely, szépen megcsináltátok....

  VálaszTörlés
 3. Éva délután már írtam egy megjegyzést, de eltűnt. Az unokámmal az ölemben csodáltuk a filagóriátokat. Igazán kellemes lehet itt ücsörögni, vendégeket fogadni, esténként a gyertya mellett jókat beszélgetni. Ügyesek és kreatívak vagytok! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 4. Igen. Most is az érzések...és hangulatok...

  VálaszTörlés
 5. Mammka: Köszönjük a dícséretet, még körbe virágokat szeretnék ültetni, hogy még hangulatosabb legyen a környezete is. Nagyon jó itt olvasgatni, társasozni is. A gyerekek néha az asztal alatt rendezik be a búvóhelyüket:))

  Vera:Alig várom a nyári szünetet, hogy kiülhessek varrogatni, teázni a családdal. Köszönöm a dícséretet.

  Nagymamis: Köszönöm, hogy írtál. a gyertyás estéket mindnyájan nagyon szeretjük.Közvetlenül mögötte van a szalonnasütőnk, bográcsunk is.Így közvetlenül látni a sülő- fővő finomságokat.

  Ibolya: Ez a" Mélázó" helyem is:)), mint Fülesé:))
  Nagyon szeretünk itt és kissé el van dugva a világ szeme elől.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon nagyon tetszik! :-) Hangulatos, szép.

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép! Itt aztán lehet egy grillparti után hajnalig beszélgetni, iszogatni!

  VálaszTörlés
 8. Ilona: Köszönöm, kettőnk érdeme, de sok a hiba benne.
  Mi már így szeretjük. Szeretnénk még fa padozatot az aljára de nem most.

  Magdi: Köszönöm kedves soraidat. A szomszédok is nagyon szeretnek átjönni:))

  VálaszTörlés
 9. Igazán hangulatos, ücsörögni hívogató lett, gratulálok hozzá! Mi kb. 16 éve tervezzük a miénket, eddig csak fejben, remélem egyszer majd hasonlóan szép lesz mint a tiétek!

  VálaszTörlés
 10. Hát ez gyönyörű!Rendkívül hangulatos. Külön gratulálok,hogy saját készítés.Ügyes,aki összeállította.Nálam most támadt fel a szél és jön a vihar.Nézem és óhatatlanul eszembe jut hogy tépheti a szél a szép színes függönyöket.

  VálaszTörlés