2011. október 14., péntek

Levélpiramis



Igyekeztünk kihasználni a szépen színesedő levelek látványát, ezért Andris unokámmal levél gyűjtésbe kezdtünk. Kerestem egy őszi kaspót, ebbe homokot töltöttem, majd egy hosszú pálcát szúrtam a közepébe. erre húztuk rá a szép színes leveleket. Alulra a legnagyobbakat, majd egyre kisebbeket. A tetejére levélgombóc került, aranyszínű vékony dróttal át tekerve.



Lefújtuk egy kis lakkal. Később, advent kezdetén sem kell elbúcsúzni tőle, mert egy kis aranyszínű lakkal lefújva a széleit de csak a levél végeket egy kicsit, gyönyörű dekoráció maradhat.



Andriska persze játszadozott is a levelekkel:)



Hozzáértő szemmel vizsgálta, melyik kerüljön bele a levélpiramisba:)


Sok szeretettel köszöntöm újabb olvasóimat, követőimet: Kingát és Mónit!:)

10 megjegyzés:

  1. Milyen nagyszerű ötlet!!! Gyönyörű lett!!! Olyan szép színei vannak és valóban nekem is a karácsonyfa jutott eszembe róla...:o)

    VálaszTörlés
  2. Ez fantasztikus!!! Olyan ügyesek vagytok!!! És ahogyan Kirstie Allsopp mondta: "Minek nekünk karácsonykor a természetes, ha van aranyspray?!" :)) Úgy is csodaszép lesz!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyesek vagytok! Ha nem baj, átveszem az ötletet.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett! Én is használok dekorációs célra glitteres hajlakkot, főleg karácsony táján, ez sajnos nem óv meg a gyors hervadástól. De most szép és most kell gyönyörködni benne! Te miért tartasz diétát?

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó!!!!!!! HOlnap úgyis terveztem egy kertmenetet, minden szárítható virágra lecsapva. Befogom a leányzót és szedünk össze egy csomó levelet - remélem, van:)

    VálaszTörlés
  6. De jóóóóó ! - ügyesek vagytok.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon- nagyooon jó... Ötletes! Gratulálok,és jó az együtt töltött idő is
    Szép hétvégét!!!!Mindenkinek!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Ezt en is megprobalom , bar kozel nem vagyok ilyen ugyes, mint Te:)Nagyon otletes, es nagyon szep!

    VálaszTörlés
  9. Húú de jó:))) Nagyon tetszik!!!!
    Örömteli munka lehetett...

    Szép hétvégét:)

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm, Andriska nevében is!
    Ha visszatértek ide, akkor elmondom Nektek, hogy a leveleket jó szorosan húzzátok egymásra, mert idővel összeszárad , s pótolni csak úgy tudjátok , ha kicsit meglazítjátok a kompozíciót!
    Puszi Nektek!

    VálaszTörlés