2011. november 18., péntek

Aprócska bannerMég az elmúlt esztendőben készítettem ezt a kis madaras képecskét. Azt gondoltam, hogy gyorsan ki lehet hímezni. Tévedtem!:))
Ma eszembe jutott, hogy már ki lehetne tenni.A hímzésről lehagytam a JOY feliratot. Helyére kis francia csomókat és ágacskát varrtam.


13 megjegyzés:

 1. Nagyon szép! Elhiszem, hogy nem készült el gyorsan, kinagyítva látszik, milyen sok "részlet" van rajta. Nagyon harmonikus a végösszeállítása is! Tetszik itt nálad mindig :)

  VálaszTörlés
 2. Már az első pillanatban is látszik hogy egy két pillanat alatt nem készül el... Nagyon mutatós szép darab lett... Kár lett volna nem ki tenni... Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 3. Milyen helyes kis darab! :) Hol találtál neki helyet? Nekem is nagyon tetszett - és te tudod a legjobban:) De igaziból nem tudom, milyen helyre szokták az ilyeneket akasztani. Ajtóra? Vagy csak úgy, falra?

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép ! Mint minden itt nálad ez is egy kis kincs !

  VálaszTörlés
 5. Ez nagyon nagy munka lehetett, hisz rengeteg szín van benne! DE nagyon szép lett!!!

  VálaszTörlés
 6. Éva ez gyönyörű!!!! Széppé varázsolja a mindennapjaidat! Én még nem díszítek....az első majd az adventi koszorú lesz......és szépen lassan a többi. Kellemes, szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű munka!! Nagyon tetszik ahogy helyettesítetted a JOY feliratot! Szuper!!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm a kedves szavakat!:)
  Krealady: én egy kicsi falfelületre teszem, mert aprócska a kép!:)

  VálaszTörlés
 9. Milyen szép!!! És a színek...nagyon tetszik! Vajon lesz egyszer türelmem ilyet készíteni? :(
  Én is kezdem hétvégén a lakás díszítést...első körben ádventi koszorú és az ajtóra vmi-még fogalmam sincs. Majd megálmodom! :)

  VálaszTörlés
 10. Rég jártam nálad, de most megcsodáltam mindent! Főleg a szépen cseperedő gyönyörűséges unokádat!:) Meg persze a két nagyot is!:) Gratulálok, gyönyörű fiúk!!!
  A munkáid az igazi nyugalmat, meghittséget sugallják, a gyönyörű fotókon, gratulálok!:)

  VálaszTörlés