2011. november 30., szerda

Mikulásra várva



Valami különlegeset szerettem volna adni Mikulásra a gyerekeknek. Ebbe a dobozból készült hóemberbe kapják majd az ajándékot a Mikulástól:))



A férjem ilyen gyertyadíszt készített nekem a konyhába. Nyírfa ágacskából készült nekem csak örök zöldekkel és masnival kellett kidíszítenem. Köréje majd szép piros almákat teszek.




Adorján unokámnak készítettem ezt az adventi naptárt. Itt még a zsákocskák egy része hiányzik a naptárról, most töltögetem őket. Elég hosszú időbe telt amíg kihímeztem neki, s a kis meglepetés zsákokra is varrtam karácsonyi képecskéket: Mikulást. angyalt, csengőt, szánkót, stb. A zsákok felváltva piros és fehér anyagból készültek. Végül karácsonyi anyaggal varrtam körbe, s függönykarnisra rögzítettük fel, ami ideiglenesen damilon lóg. Végleges helyen holnap majd fenyőágakkal takarjuk el az akasztó / szög / helyét.A zsákokba nem csak édesség van, hanem idézetek, megszívlelendő dolgok, jókívánságok egyéb okos, s együtt játszós dolgok. Az egyikben mézeskalács sütés is szerepel:)

5 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan jópofa ez a hóember! A gyertyád is nagyon tetszik, az adventi naptárad pedig egy kincs! További áldott készülődést kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ötlet ez a hóember!!! Szeretem a kockás dolgokat :o)!
    Az adventi naptárad pedig gyönyörű lett!!! Mennyi szeretettel készítetted ♥!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a részletes infót a panzióról, már meg is néztem a honlapot, remélem jövőre sikerül arra járnunk!
    Az adventi naptárral kapcsolatban: sokszor gondot okoz, hogy mit is tegyek bele, ne csak apró csokik legyenek benne. Szívesen olvasnék róla, ha van még ezzel kapcsolatban ötleted!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ötletesek és szépek lettek. :-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép dolgokkal készülödsz te is az ünnepekre, köszi, hogy írtál nálam és így én is eljöttem hozzád és most már követőd lettem!

    VálaszTörlés