2011. december 27., kedd

Szívből jövő ajándékokEzt a két csodaszép naptárt kaptuk többek között a lányainktól karácsonyra, illetve névnapomra.! Egymástól teljesen függetlenül, nagyon tudták, mi az , amivel meg lehet "hódítani " a szívünket! Aminek a legjobban örülünk.
Olyan boldog vagyok velük! Különösen azért, mert mindkettőben mind a három unokánkról van fénykép!Ilyen csoda fényképek vannak bennük, az elmúlt év eseményeiből.Ezek a jégkristályok Erika lányom "művei" . annyira ügyes a gyöngyözésben, csak most nagyon lefoglalja még az idejét kis Bence!:)
Nagyon, nagyon örültem neki, mert annyira szépen díszítenek! És annyi ideje elmehetett rá. Sok- sok idő, hogy elkészüljön velük. Nem a karácsonyfára kerültek, hanem az ablakra. Itt akár tél végéig is díszeleghetnek!Egy gyöngyangyal is elkészült, ami a könyvében síkban volt tervezve, ő ügyeskedte ki térbeli fűzését! Csodaszépen mutat fán:)E köré a pindurka angyalka köré került még egy ovális keret is.A hozzáillő csillagocska se maradhatott el!
Így teljes a "készlet":)A karácsonyfán is kiemelkedően fehérlik.A mi karácsonyfánk az idén ilyen lett, a férjem külön örömére.A mézeskalácsok mennyei illata most is betölti a szobát.Ez év karácsonyán csak természetes díszek kerültek a fára. A narancskarikák is illatoznak még./
A gyöngydíszek most csak a fényképezés erejéig kerültek a fára. A szobát , ablakot stb. díszítik./
Az unokák öröméről még mutatok majd képeket!:)

Mindenkinek további szép , jókedvű, vidám napokat kívánok!:)

11 megjegyzés:

 1. Köszönöm a beszámolót! Jó volt együtt örülni Veletek! :)

  VálaszTörlés
 2. Olyan jó látni erről a szép ünnepről a képeket.Évi, hol lehet ilyen szarvasos sütiformát venni, mert én hiába kerestem, nem találtam. Kérlek írd meg.Igaz,ebben az évben elmaradt a mézeskalács sütés, mert a költözéssel voltunk elfoglalva, de a jövőre is gondolni kell ugyebár.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép a karácsonyfátok!!!
  Örülök, hogy ilyen jólt az ünnep nálatok is :o)!
  Gyönyörűek az ajándékok, amiket kaptál!

  VálaszTörlés
 4. Látom a lányaidnak is jutott a kreativitásból, gyönyörűek a hópelyhek!

  VálaszTörlés
 5. Kedves ajándékokat kaptál. A gyöngyangyalka csúcs! A fátok gyönyörű a maga természetességében. Az illatokat meg irigylem.

  VálaszTörlés
 6. Szívet, lelket melengető ajándékok! Hangulatos, szép a karácsonyfátok.....az otthon melegét tükrözi.

  VálaszTörlés
 7. Megcsodáltam még egyszer a gyöngyös csodákat! Nagyon-nagyon szépek!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm, hogy meglátogattatok!:)

  VálaszTörlés
 9. Ezek a gyöngyös díszek...csodásak....Na persze a naptárak szívet melengetők... A karácsonyfa is nagyon szép...

  VálaszTörlés
 10. Nagyon ügyes a lányod! A fenyő meg egyszerűségében tökéletes! Szépek a rénszarvasok! Én még nem vagyok ennyire profi. :)

  VálaszTörlés
 11. Szép lett a fátok nagyon! A kis hópehely-mézesek olyanok rajta, mintha csillagok lennének, nagyon eltaláltad!:)

  Vica

  VálaszTörlés