2012. március 6., kedd

KaktuszokMegérkeztek Ágnestől a szépséges kaktuszmagok, amelyeket Andris unokám nagyon várt. Mióta tudja, hogy ajándékot kap, méghozzá kaktuszmagocskákat, azóta naponta felhív, hogy vajon nem kaptam-e levelet?:) Jelenleg otthon fekszik lázasan, de a hírre szerintem hatalmasat gyógyult, annyira örült. megbeszéltük, hogy a hétvégére veszek neki szép cseréptálat, s hozzá földet, homokot, kavicsot, s együtt elültetjük.Kedves Ágnes! külön köszönöm Andriska nevében is a kedves ajándékot, s nagyon köszönöm a figyelmességed, a jószívűséged, amivel nagy örömet okoztál. A meglepiként küldött cerurát, radírt, faragót, azonnal eltette Andris a tolltartójába, és most már várja, hogy isibe mehessen és megmutathassa a társainak az ajándékait! :)A kaktuszok növekedéséről majd küldök, illetve teszek fel fotókat. Azt olvastuk, hogy némelyik 3 nap alatt kel ki! Reméljük, sikeres lesz a nevelgetésük:)8 megjegyzés:

 1. Jajj nagyon orulok:)))Koszonom szepen, hogy kulon posztoltad is:)
  En elultettem egy csomaggal, es mar valoban kikelt.Letakartam , melegagyi hatast keltve, es tenyleg 3-4 nap alatt kikelt.

  Puszillak, es kivanom Andriskanak, hogy szepen sikeruljon az ultetvenye:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen, s bízunk a sikerben!:)

   Törlés
 2. Soha nem gondoltam rá, hogy a kaktusz magról kel... úgy vélekedtem, dugványozni kell... kaktusz-kertészkedésből egyes :)
  Mielőbbi gyógyulást kívánok az unokádnak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem gondoltam, hogy magról is lehet ültetni, Ágnesnél olvastam először róla!:)
   Köszönöm a jókívánságot, remélem a hétvégére jobban lesz!:)

   Törlés
 3. Én sem tudtam, hogy magról is lehet szaporítani a kaktuszt....kíváncsian várom a fejlődésükről a fotókat. Az unokának pedig jobbulást kívánok!

  VálaszTörlés
 4. Milyen jó ötlet együtt ültetni és várni, nézni a fejlődést! Kíváncsian várom a képeket :o)!

  VálaszTörlés
 5. Kiváncsi leszek sikerül e... Nekem nem sikerült , persze ha ki kell jó lenne látni...Csak záró jelben jelzem gondolom a nem megfelelő kezelés végett nem bújt ki...

  VálaszTörlés