2012. április 15., vasárnap

Ami még kimaradt...

A húsvéti nagy munkában nem feledkeztem meg a répa torta sütéséről sem. A család nagyon nagyon szereti!:)
A sárgarépák természetesen marcipánból vannak. Pont 10 dkg marcipán elég volt a 6 db répa formához. A közepét narancs reszeléke díszíti. Nagyon finom a recept, idén változtattam az eddigieken egy kicsit!:)

A mascarpone krém csodás ízeket ad töltelékként, joghurttal, narancslével, és héjával kikeverve.


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szuperül néz ki!!! Az íze pedig fantasztikus lehetett...:o)))

    VálaszTörlés
  2. Már akartam is kérdezni, hogy "jépatojta nincs?" :)))
    Nagyon étvágygerjesztően néz ki! :)

    VálaszTörlés
  3. Jól néz ki és biztosan finom is. A receptet elkérhetem?
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Gusztán nézz ki... Feltehetnéd ide az elkészítés menetrendjét..bizonyára finom is....Szép hetet Neked!

    VálaszTörlés
  5. Drága Évi!
    Engem ennek a receptje nagyon érdekelne!Megtennéd,hogy elküldöd e-mail?A marcipán répákat Te készítetted vagy készen vetted,vagy ne kérdezzek részleteket,mert a recept tartalmazza?

    VálaszTörlés
  6. Tudod milyen régen szeretnék egy répatortát gyártani már?

    és még szép is ez

    VálaszTörlés
  7. Hmmm,de nagyon finom lehet!!!!és gyönyörű!

    VálaszTörlés