2012. október 11., csütörtök

Finomság Ági konyhájából:) Utána pedig az enyémből:)))


Másodvetésből nagyon sok zöldbabbal örvendeztettek meg bennünket a bokrocskáink.

 Alig győztük leszedni, tisztítani, elrakni a szépséges sárga kis ceruzákat:)


Összeszedtük a diót is, a három fárol , hát jutott bőven mindenkinek, vitt belőle a család apraja- nagyja.
És Ági, mintha nekem írta volna személy szerint  elkészítésre a zöldbabos, diós ,sajtos finomságot. 


Sosem próbáltam még ezt a különleges finom saláta csemegét, hát épp itt volt az ideje.


Igaz, hogy kemény sajtot reszeltem rá, Ági tanácsa szerint, mert itthon az volt, ám így is mennyei volt az íze.
 

Megkóstoljátok? Ági, köszönöm a leírást!:)

6 megjegyzés:

  1. Igazi finomság ! A fotóidat nézegetve......hmm....már érzem is az ízeket.....a finom illatot.....teljesen elcsábultam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld csak ki, nem fogsz csalódni! :)

      Törlés
  2. Éva, nagyon örülök, hogy ízlett Nektek:) Mi (mint látszik nálam) az ilyen egyszerű dolgokat nagyon szeretjük, hihetetlen ízkavalkád pár hozzávalóból:)))
    Gyönyörű a zöldbabod:)
    Ölellek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöldbab után jön a rengeteg karalábé, koktélparadicsom,paprika, még potyog a dió, úgyhogy van kellemes munka bőven:)
      Szép hétvégét Neked!

      Törlés
  3. Megkóstolom.....:)Fogok én is készíteni.
    Olvastam ,hogy te is beteg vagy.:( Kívánok gyógyulást mihamarabb!!!!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, maradj csak még otthon, míg teljesen meggyógyulsz!
      Gyógyulgatós, örömteli hétvégét kívánok! :)

      Törlés