2012. november 3., szombat

Elkezdtem....


 Készülődöm az adventi időszakra, karácsonyra. Egyelőre még csak kigondoltam, milyen is legyen a díszités az idei karácsonyon. Nem szándékozom semmi újat venni, csak a meglevőket kiegészíteni, felújítani. Szeretnék az idén vidám piros- fehér konyhai díszeket, amihez itthon meg is van mindenem. Csak hímezni, kell! :) meg gondolkodni:)))


 Ez a piros- fehér keresztszemes, vászon anyagom már régóta megvan, így kapóra jött.


 Csak nagyon kevés hímzést készítettem, hiszen a színek magukban is díszitenek
.
 
Még csak fércelve van az egész, de bannert szeretnék belőle. Az alján piros csipkével, A szélén piros horgolt ferdepánttal.

 A banner tartóim viszont aprókák,  ezeket nem tudom most ehhez felhasználni.Ezért maradok ennél a hullámos vonalú tartónál, valahogy megoldom, hogyan lenne klassz ráakasztani. Majd meglátom. Remélem sikerül.:)


Erősen gondolkodom, milyen legyen a végleges megoldás! :)))))

14 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez a piros fehér! Tényleg nem érdemes túldíszíteni - nagyon szép így... ha kicsi a banner, a tetejére varrhatsz korcot, és fűzöl bele egy fapálcát, akkor keskenyebb bannertartón is szép egyenesen áll... de biztos lesz jó ötleted Neked is, hiszen eddig is csodákat műveltél... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, én is valami hasonlóra gondoltam, hogy azért legyen a gyerekeknek is öröme benne:)

      Törlés
  2. Hú, gyönyörüséges lesz,már most látszik!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Törekszem rá, hogy a szemnek is kellemes, vidám legyen, szeretnék a konyhába egy kis skandináv stílust is csempészni a színekkel:)

      Törlés
  3. Nagyon szép lesz !! :)
    Egyszerű és nagyon mutatós !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik Neked is!
      Bízom benne, hogy a nagy unokáimnak is kedvük lesz több időt eltölteni így a konyhában:)Teázgatni,beszélgetni, mivel nincs ebédlőnk külön:)

      Törlés
  4. Nagyon tetszik.:)
    Fuleket keszits ra pirosbol.
    En meg csak masok karacsonyanal tartok.Nalunk azert az a jo,hogy ket karacsonyunk van,ugyhogy az unnepek elhuzodnak jocskan egesz a masodik uj evig januar 14.-ig.:)Van idom.:)Beleferek az intervalumba.:)

    VálaszTörlés
  5. Szép és ízléses! Az unokák örömmel teázgatnak majd a konyhában......hm....a varázslatos.....hangulatos környezet, a finom, illatos tea.....mind, mind csábító!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lesz. Én vettem a Nefagnál / faárú bolt / farudat, és arra tettem a bannert, zsinórral lehet felakasztani. Az én konyhaszekrényem zöld, de nem nagyon van hozzá kiegészítőm, gondolkodom mit csináljak hozzá. Kellene ilyen anyagot vennem terítőnek, na, majd töröm a fejem.

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lesz!!! Annyira tetszik ez a piros-fehér összeállítás!

    VálaszTörlés
  8. Már most szép! Érdekes, ahogy nézegettem a képeket most kezd karácsonyi hangulatom lenni.

    VálaszTörlés
  9. Most látom megint nem írtam??? pedig voltam itt olvastam és megcsodáltam, milyen szép munkád van...Igen és akkor jutott eszembe, hogy valami hasonló anyagot kaptam terítőnek, vagy konyha ruhának... ajándékba ...amit nekem kell kihímezni. De ki használna ilyen szépséget konyharuhának... Mert nekem nem volna szívem....gratulálok és jó hogy itt voltam megint eszembe juttattad a terítőt...

    gratulálok a szappanjaidhoz... én Nikitől kaptam.... hónapokig csak simogattam... most fogtam be... selymes...testápolót, kéz krémet is kaptam...kézre nagyon jó... Szép hétvégét!!!Jó hogy újra írtál, ha most nem is oda írok...

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm Mindnyájatoknak a kedves szavakat! :)
    Örülök, hogy itt jártatok! :)

    VálaszTörlés