2012. december 14., péntek

Karácsonyi angyal járás.....


Ma elröppent az ajándékom Nikinek! Kedves Niki! remélem tetszik majd Neked, nagy örömmel hímeztem, bízva, hogy karácsonyig elkészül.:) Szép karácsonyt hozzá! :)



5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!... olyan elegáns :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett, ügyes vagy. Én annyit kínlódok az arany, és az ezüst szálakkal.

    VálaszTörlés
  3. Drága Éva, már reggel is hozzá akartam szólni a bejegyzésedhez, hogy elmondjam, mennyire szépet alkottál - de a blogger nem ismert fel. Időközben kézhez kaptam a csomagot, és csak megerősíteni tudom: gyönyörű a terítő, rengeteget dolgozhattál ezekkel az apró öltésekkel. A gyermek köszöni a csokoládét, mindet lenyúlta (vitte volna a teafüvet is, azt hitte, hogy keksz...), a dekorceruzákat is nagyon eltaláltad, mert pont akartam venni, és nálunk nem kapható. Nagyon köszönöm, hogy ennyit dolgoztál az ajándékommal, hatalmas örömet okoztál vele. Kívánok nektek is békés, szeretetteljes ünnepet!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű munka... nem csoda hogy Nikinek tetszik...Most jött meg az ihlet... és szeretném a mintáját ha lehetne...iggaz most hamar találtam egy másikat is...azt kezdtem el...remélem sikerül befejezni...Eddig nem jöttem rá... Gratulálok és köszönöm....

    VálaszTörlés