2014. július 31., csütörtök

Felhőszakadás nálunk ....is


Tegnap rövid időn belül 102 mm eső zúdult a városunkra. ezek a képek már eső után készültek, sok vizet elnyelt az árok. de félelmetes volt, ahogy ránk zúdult az egész!


Az emésztők, ahol még működtek, kiöntöttek.
szerencsénk volt a mi lakásunkban semmiféle kárt nem okozott, csak az udvar teljesen sárban áll.A csatornarendszernek esélye sem volt a sok víz elnyelésére, ezért megteltek a pincék, beáztak sok helyen a tetők.
Az egész udvarunk úszott a vízben, tócsákban
Csak Benci és a gyerekek élvezték az eső hatását, jókedvűen szaladgáltak a vízben.Annyira esett, hogy alig lehetett kilátni az ablakon.

8 megjegyzés:

 1. Felénk is hirtelen zúdult le a sok víz, de sokáig tartott még a mennydörgés. Nálatok több eső esett.örülök,hogy nem áztatok be.

  VálaszTörlés
 2. Évikém ,ma hallottam a hírekben, konkrétan a Ti városokat említették, hogy milyen nagy a baj. Ez szörnyű, amikor egy élet munkája megy tönkre. Hála a jó Istennek, hogy Nálatok nem történt ekkora tragédia. Levél megy, puszi

  VálaszTörlés
 3. Nem véletlen kérdeztelek az Fb-én... mi láttuk és olvastuk... Ettől féltünk mi is...De ez a gyerek csuda jópofa... Természetesen örülök hogy nagy baj nem történt..Igaz a rengeteg viz magában is tud károkat okozni...

  VálaszTörlés
 4. Bocs, de annyira jó nézni! Immmmádom a nyári záporokat, de azért ez tényleg nagyon sok!

  VálaszTörlés
 5. Itt Pesten ennyi víz nem esett talán.., kevesebb, de azért volt rendesen és másnapra mind elnyelte a föld. Hihetetlen. Meg az is, hogy ennyi csapadék esik az idén. Nahát!

  VálaszTörlés
 6. Én is az időképen láttam a híreket, hogy melyik településen milyen károkat okozott a nagy mennyiségű csapadék.
  Belegondolni sem merek, hogy itt is annyi esett volna, de hát ezt nem mi, emberek határozzuk meg hol, mikor, mennyi esik....itt csak egy 10 perces intenzív zápor volt, mondjuk a dörgés, villámlás vagy másfél óráig tartott.

  Örülök, hogy nem volt nagyobb károtok!

  VálaszTörlés
 7. Olyan Medárdos ez az év, pedig akkor nem esett! Nagyon sok esik erre is! Van amelyik növénynek még jól is esik, de a szőlőnek biztos nem!

  VálaszTörlés
 8. Szörnyű ítéletidő lehetett... örülök, hogy nem lett nagy károtok! :)

  VálaszTörlés