2014. szeptember 26., péntek

Kicsi fenyőm....


Elkészült az idei első transzferálással készített karácsonyi fenyőfácskám.
Mindkét oldalát transzferáltam, így akár asztalközépre is tehetem majd. Csak minimális díszt kapott, úgy érzem, ennyi bőven elég rá. Hát, ha szeretnék sok kézzel készített munkát karácsonyra, bizony el kell kezdenem ,mert ezzel is elbíbelődtem egy egész délutánt. :) Persze szívesen tettem, aztán eldugom még a többi közé, ott várja, hogy ragyoghasson az ünnepi készülődés közben.


Pici fém fenyőfácska az egyetlen dísze, és a tetejére került gyöngyszem.Még az asztalomon van, kicsit nézegetem, aztán készítek neki párját, sőt a lányaimnak is szeretnék. :)

Azért holnap elrakom ám, még csak legyen szép , napsütéses őszi időnk! :)

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, ügyes vagy! Már én is gondolkodom, hogy kellene valamit barkácsolni, aztán szerdától ovisok a gyerekek, szabadok lesznek a délelőttjeim.
  http://www.xmasclock.com/ - csak, hogy tudd, hány nap is van karácsonyig. :) Noémi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Már én is számolom a napokat! :)
   Igen, gyerkőcök nélkül nyugodtabban lehet készülni, tervezgetni. Délelőtt nélkülük, délután meg velük. Persze számukra még korai, ezt még csak mi élvezzük! :))))

   Törlés
 2. Nagyon szuper lett! Tetszik ez a visszafogott stílus, elegancia! :)
  Szép hétvégét kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Transzferálás!!!! Annyi helyen olvasok róla mostanában, nemrég egy hobbiboltban pont egyedül voltam, így kaptam az alkalmon, és megkérdeztem az eladót hogy mondja már el, mi ez a transzferálás! :))) Nagyon jó technika, remélem, egyszer én is kipróbálhatom majd!
  Csudijó lett ez a dísz! Ötletes és egyedi!!!
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon cuki lett! Ügyes vagy és ötletes a gyöngyöcskével meg a kis fém dísszel!
  Bizony, legyen még sokáig ősz, legalábbis olyan, mint a mai napon! Én meg bizony még a Halloween-es tökös cicám sem fejeztem be.

  VálaszTörlés
 5. Kész vagyok az egyszerűségétől, gyönyörűségétől! Olyan ügyes és kreatív vagy! :)

  VálaszTörlés