2014. november 27., csütörtök

Szívbéli köszönet egy kedves blogos Barátnőmnek

Ma egy angyal szállt felénk. Be is tért hozzám, s ezt a szépséges, szívet, lelket megörvendeztető csomagot hozta nekem! 
Évitől jött, akivel ugyanazon hónapban és napon van a szülinapunk. Ráadásul mindketten Évák vagyunk. De tudjátok, hiszen már írtam rólunk. 
Évi egy Tündér! Már hetek óta, de inkább hónapok óta nem igazán tudok öltögetni, mert nagyon fájnak a vállaim, a kezem. Aztán már jó ideje kedvem sem volt, az egész Család betegeskedett, s még nekem is volt más gondom is. De ma annyira megörültem a szép ajándékoknak, hisz kaptam egy csodaszép kulcstartó szekrénykét is! Nézzétek csak még a házszámunk is rá van hímezve! annyira szerettem volna én is kihímezni ezt, de esélyem sincs most a varrásra. 
Szívem minden szeretetével köszönöm Neked Évi!

 Évi gyönyörűen tud ajándékot készíteni! 


Drága Szülinaposom! Itt is ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok , Sok erőt, jó egészséget, örömet boldogságot!Hálás vagyok a barátságodért, a figyelmességedért! Köszönöm, hogy kitaláltad a gondolatomat!
Örülök a sok finomságnak, advent idején szép lassan meg is kóstolgatom őket! 
Mindenkinek sok boldogságot kívánok ezen a szép napon is!

6 megjegyzés:

  1. Éva drága, maradjon meg az örömöd nagyon sokáig és Neked se legyen semmi bajod, gyógyulj meg!!!! hisz tudod, vár rád a sok adventi/ünnepi tennivaló, meg az unokázás! :)
    Szeretettel ölellek, vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  2. Drága Orsi! Igyekszem meggyógyulni, remélem, az advent már egészségben talál. Nagyon köszönöm, hogy írtál, hogy itt jártál! Én is igyekszem bepótolni az olvasnivalókat Nálad és a többi blogos ismerősömnél! <3. Bízom benne, hogy a nagy család is hamarosan erőre kap :)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltessen sokáig!!!! Gyönyörű ajándékok!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a jókívánságot! És köszönöm Évi nevében is a dícséretet! Szép hétvégét kívánok!

      Törlés
  4. Itt is nagyon boldog Szülinapot kívánok, remélem helyre jönnek a végtagjaid, hogy megint legyen kedved mindenféle szépséghez! Gyönyörű meglepiket kaptál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Jucuskám! igyekszem, mert nem hagy nyugton a barkácsolás vágyam! Tele vagyok ötlettel, csak bírjam is :)))

      Törlés