2014. december 18., csütörtök

Elkészült....


Elkészültem az " Angyalműhelyben" / ahogy a férjem nevezi/ az újabb meglepetésekkel. Szívesen és örömmel transzferáltam a kedves kis evőeszközöket a hófehér anyagra. Előtte mindent kimostam, vigyáztam rájuk, hiszen evőeszközök lakhelyét varrtam meg :) Én szalvétát is teszek bele, de lehet alája, melléje is. Kinek hogyan tetszik.


Már kipróbáltam a terítést is, az unokáim annyira szeretik a különleges szokatlan, más dolgokat., örülnek neki, ha újabb  ötlettel szolgálok.


Remélem örülni fognak neki. Ők is kapnak majd ajándékba :) 
És még mások is, készítettem néhányat, de apró eltéréssel. 



Valahogy így gondoltam el, de majd még megálmodom. most a meglepetéseken van a hangsúly, izgulok, hogy mindenki örömére szolgáljon, hiszen szívből, szeretettel alkottam őket!
Különböző csipkéket varrtam a tetejére, kis gombocskákkal is díszítettem őket .A transzfer technika nagyon megfogott, olyan szépen sikerültek a kis képecskék, levendulaolajjal.

Nektek hogy tetszik?

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, olyan ügyes vagy. Sajnos én úgy érzem, nem fogok nagy barátságba keveredni a varrógéppel. Ma és tegnap annyit küszködtem a varrományaimmal, és még lehet, hogy nem is lesz jó, mert csak elmondásra varrtam, nem tudtam rápróbálni a határidőnaplókra és a telefonokra sem. Most csak reménykedek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Évám! Én sem vagyok olyan jó varró, csak én olyat készítek, amit én találok ki,és a nekem eltervezett méretben. Mivel nem tanultam szabás- varrást, ezért nekem is és Neked is ezért nehezebb :)
      Köszönöm a dícséretet! Puszillak! :)

      Törlés
  2. Szép lett Éva, ügyes vagy! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen. nagyon igyekeztem, és örömmel csináltam :)

      Törlés
  3. Nagyon szuperek lettek! Az öröm garantált! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de jó, hogy tetszik. Tudod több szem többet lát. Szívesen fogadom a kritikát is, abból tanulok!
      Puszillak!

      Törlés
  4. Bizonyára örülni fognak.... guszta lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hogy itt vagy! Mindig örülök a véleményednek! Köszönöm Verám!

      Törlés
  5. fantasztikus ügyes vagy, klassz:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, azért volt néhány rajz , terv előtte, hogy bele is férjen mindegyik evőeszköz. Illesztgettem a csipkéket, a gombokat, végül ez lett a végeredmény!
      Én is remélem, hogy eltaláltam a kedvenc színt, stílust.
      Köszönöm a kedves szavaidat! :)

      Törlés
  6. Éva!!!! le a kalappal!!! Gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A varrógépem szervízben van.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de kár, hogy pont most nem tudsz varrogatni! Én azért is szeretem a gépem, mert gyorsan tudok vele készíteni apró meglepetést, meglepetéseket . Gyorsabb, mint a hímzés, de már érik a gondolat, hogy melyik keresztszemest fogom kivarrni és folytatni :) De már csak az ünnepek után.
      Köszönöm , hogy benéztél hozzám! Örültem, örülök Neked! :)

      Törlés
  7. Évike, gyönyörű dolgokat alkottál megint az Angyalműhelyben :) nagyon-nagyon tetszik, nem sok helyen van ilyen jó dolga az evőeszközöknek, mint ebben a kis tartóban :)

    VálaszTörlés
  8. Éva, Te megint remekeltél! Csodaszép evőeszköz tartókat készítettél! És a szalvétát meg alkalomhoz illően tudod cserélgetni - az ötlet is remek! Nálad tényleg egy "angyal műhely" működik!

    VálaszTörlés