2014. december 14., vasárnap

Meglepetések :)

 Több ajándékot is elkészítettem a héten, mert már itt az ideje, hogy végleges formát öltsek azoknak az ajándékoknak, amiket kitaláltam ajándékozásra. Egy Masni nevű kutyuskának egy belebújós zsák, mert a gazdija nagyon szeretett volna hasonlót. elkészítettem, jó, meleg puhára béleltem, bújhat bele a kisgazdája :)

 Remélem, tetszeni fog neki. :) Sokat törtem a fejem a kivitelezésen, aztán, ilyenre sikeredett. Sehol nem találtam segítséget, szabásmintát, így a saját érzéseimre hallgattam :)


Angyalszárnyak is kibújtak a varrógépem alól, szépen díszítik majd a szekrény ajtókat a lányaimnál. Régi elképzelés és vágyak valósultak meg a varró műhelykémben.


Gyöngyökkel , masnikkal szépítgettem őket :)


Egy vintage stílusú képkeretet laktak be a kottapapírból kivágott fenyőcskék. Néhány gomb is szívesen odaragadt díszéül a fácskának.

Némi csipke, kis masni, és kész az ajándék :)

Még rengeteg félig, háromnegyedig elkészült ajándékom van. A kezem miatt nem vállalkozom most a hímzésre, de a varrás nem annyira megerőltető. olyan szívesen készítem őket, sokan vagyunk, akiket szeretnék meglepni  saját készítésű ajándékkal. mi felnőttek inkább így ajándékozunk, de a gyerekek azért kapnak mást is :) Persze a könyvek a barátaink, nem maradhatnak ki, örömmel keresik gazdájukat nálunk :)

Szép , csendes készülődést, adventi várakozást kívánok Nektek sok szeretettel.

6 megjegyzés:

  1. "Angyalszárnyon csendben száll tovább..." ezt kezdtem dúdolni magamban ahogy megláttam a szárnyacskákat. Azonnal láttam lelki szemeimmel a szekrény ajtókon is, és biztos hogy nagyon szépen fog ott mutatni! :)
    Az a vintage képkeret/kép meg gyönyörűűűű! :)

    A kutyus bebújóshoz nem értek, csak azt látom hogy csoda jó puha kis menedék lett belőle :)
    Vigyázz magadra! Ölellek <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépeket készítettél, biztosan a többi is ilyen szép lesz, az ajándékozottak is nagyon örülnek majd, hogy ilyen szépségeket készítesz Nekik.
    Látszik rajtuk a szeretet
    Még mindig fáj a kezed? sajnos ilyen makacs ez a fránya betegség. nekem is egyszer jobban, egyszer kevésbé fáj a csuklóm és a derekam is. Úgy döntöttem, januárban elmegyek az idegsebészetre, ott nézetem meg a derekam.
    Ilyen kottapapírt hol vettél? Már több helyen is láttam.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper ajándékokat alkottál!
    A kutya zsákját a bloggerben látva azt hittem, valami különleges kelt tésztás sütemény :)
    Áldott Adventet Nektek is! - és mielőbbi gyógyulást Neked!

    VálaszTörlés
  4. Az én kutyusom is fázós, mindig bebújik a takaró alá. Jó ötlet a kutyi melegedő. Az ajándékaid nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  5. De jó lett az a kutyus melegítő, egy kis melengető Karácsonyi érzés a kedvenceknek is kijár. Nagyon szépek az angyalszárnyak, ügyesen varrsz! A kottapapíros kép is nagyon tetszik olyan hangulatos így az egész! Szerintem mindennel el fogsz készülni időben, olyan kis szorgos vagy Te!

    VálaszTörlés
  6. Szépek az ajándékok amiket készítettél...
    Cicás bújóról hallottam, benti cicáknál...
    Beteg volt a kezed?
    Szép napokat!!

    VálaszTörlés