2015. április 19., vasárnap

"Macskák " című musical

Nagyszerű kikapcsolódásra adott lehetőséget a " Macskák" című musicel.szombaton 
 Izgatottan készülődtünk, s nem csalódtunk!. Csak a nyakam fájdult meg a sok nyújtogatástól, mert nem láttam rendesen:)))))  Pedig elől a 7. sorban ültünk.

A győri Audi Aréna adott otthont 2015. április 18-án a Madách Színház előadásának. Győr városa is láthatta,  mitől olyan varázslatos a Macskák musical, hogy 30 év után is siker. A szereposztás is elkészült az előadásra.

A darabról:
Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tu¬lajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket. T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniáli¬san Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a világsikerű musical.

A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt 30 évben az előadás csaknem 1400 alkalommal került színre, eddig több mint 1,5 millió néző látta. Budapesten a színház falain kívül csak Óbudán láthatja a közönség a legendás előadást.

 Volt szerencsénk látni a lenyűgöző előadást, minden percét élveztem!









                                                                                                 Képek: internet

Kellemes, jóidős hetet kívánok!

6 megjegyzés:

  1. Emlékszem, még egyetemistaként láttuk... órákat álltam sorban a jegyért... ja, a régi szép idők! :) Emlékszem, nekem is nagyon tetszett. Akkor még Haumann Péter volt az egyik főszereplő...
    Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mára már teljesen kicserélődött a szereplő gárda, s a tánckar.
      Nagyon jó kikapcsolódás volt! Örülök, hogy Te is láttad, s tudod, miről beszélek :)

      Törlés
  2. Gyönyörű az ibolyás a fejlécedben... :)

    VálaszTörlés
  3. Nekünk is volt szerencsénk látni, itt is volt jó pár évvel ezelőtt a Főnix csarnokban, akkor is a Madách színház művészeinek előadásában. Az biztos, hogy vérprofi előadás volt, életre szóló élményt adott.

    VálaszTörlés