2015. június 2., kedd

Lilában

Igyekeztem szép levendula- lilába öltöztetni a csöpp kis teraszunkat. Ahol reggelente a férjemmel kávézhatunk, teázhatunk,  délben akár ebédelhetünk, olvasgathatunk stb.
Készítettem a székpárnákra új huzatokat, varrtam egy egyszerű kis csipkés terítőt, lila színvilágú virágokat ültettem ,és persze a levendula sem hiányozhat a lépcsőről. ilyen lett:)Lila koszorút is készítettem textilből :)


Persze nem hagyhatom ki kis Kincseimet sem, a három kisebb fiú unokámat :) Annyira szeretem őket! <3


A legutóbbi szülinaposunk Andriskám :) Már komoly nagy fiú! Velem együtt rajong a virágokért, növényekért, mindegyiket ismeri, ami a kertünkben terem :)


Szép hetet kívánok Mindenkinek!

15 megjegyzés:

 1. Nagyon bájos, otthonos, kedves helyet készítettél magatoknak! Itt tényleg jó lehet együtt üldögélni... az együtt külön ajándék! :)
  Nagyon szépek a fiúk! - már ha szabad ilyet mondani a komoly férfiemberekre... :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Kedves Ildikó! Igen, az együtt lenni nagyon jó érzés! Megbecsüljük, vigyázunk rá, s igyekszünk minél többet együtt csinálni mindent! Nagyon jó!
   Az pedig külön öröm, hogy a fiúk sokat vannak velem, velünk úgy szeretem tanítgatni őket, minden szépre - jóra. :) Most nagyon megtérül kamatostul is a sok pedagógiai ismeret! Szeretettel ölellek!

   Törlés
 2. Nagyon ízléses a terasz. A gyerekek kedvesek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Beáta! Ne gondold egy pillanatig sem, hogy csak ketten üldögélünk rajta. Látnád, amikor a fiúk az ölünkbe férkőznek és limonádét isznak velünk :))))))))

   Törlés
 3. Nagyon hangulatos helyet varázsoltál.
  A fiúk pedig nagyon helyesek, nem csodálom, ha rajongsz értük :)
  Ha újszülöttekkel vagyok, azt gondolom, az a legszebb kor, ha totyogósokkal, akkor arról hiszem, ha csacsogós korúakkal, akkor az és így tovább.
  Éva, szerencsés vagy: 3 legszebb korban lévő fiú unokád van :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Katici! Én is így gondolom! Valóban nagy szerencse , hogy különféle korban vannak, de időnként nehéz is összehangolni őket! Azért kell a sok tapasztalat olyankor! Van, amikor nem sikerül az összhangot megteremtenem közöttük, mert mindegyik mást szeretne! Na, olyankor megyünk sétálni, és kutatni a közeli erdőbe :)))))))

   Törlés
 4. Annyira otthonos zugot teremtettél! Gyönyörű! Én is terasz szépítésen munkálkodom szép lassan.
  Az unokáid szépséges kincsek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Mamkám! Ugye majd mutatsz belőle részleteket! Úgy szeretek tanulni, ötleteket összegyűjteni!

   Törlés
 5. Nagyon szép lett minden, olyan hangulatos, ahogy Tőled megszoktuk. Szinte hihetetlen, hogy már Ádámka is így közlekedik :)
  Már számolom a napokat :)

  VálaszTörlés
 6. A többiek már leírták, de énisénisénis kihangsúlyozom: csoda hangulatos kis hely! Élmény lesz minden perc, amit ott kint időztök majd :)

  Drága kis unokáid vannak, nem csodálom, hogy imádod Őket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Orsikám! <3 Várom a nyarat, a szünidőt, akkor többet lehetek együtt a nagyobbakkal is :)

   Törlés
 7. Mint mindig, ismét szépet és hangulatosat alkottál! Jó lehet ott kávézni, teázni, minden harmónikus. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kavics,még igyekszem kicsit alakítgatni rajta. Igaz, hogy csak ketten lehet kényelmesen üldögélni, de látnád, amikor jönnek a fiúk , az ölünkbe ülnek, és még mindig fér el 1 szék,ahova oda ülhetnek:) Szorosan de annál vidámabban vannak. Pedig óriási az udvar, a kert hátsó részében is van bőven pihenni való hely. Mégis itt szeretnek a legjobban.:)))))

   Törlés
 8. Látom , már teljesen rá vagy hangolódva a levendula szezonra...Szép igy minden...
  Milyen aranyosak az unokák...

  VálaszTörlés