2011. július 11., hétfő

Lassan haladok


Nagyon lassan tudok csak takarítgatni az ajtó és ablakcsere után. Nagyon fáj a lábam, a kezem. Persze segítségem van, de még így is nagy a felfordulás.Este már alig láttam, de jó volt gyönyörködni az új ablakokban.:))A konyhát kezdtem először rendbe tenni, kitakarítani.El kellett készíteni a teázó sarkot is:))A délutáni napfény beragyogott hozzám!Muszáj volt virágokat tenni az ablakba!:)


Ezek a konyhai kiegészítők már csillognak!A konyha falát szép halvány zöldre festette a férjem.
Gondoltam, ide biggyesztem a tavaly kihímezett fuksziámat is:)


A gyümölcsös csészéim már fényesek, ezeket nagyon kedvelem:)

14 megjegyzés:

 1. Minden gyönyörű,de az égiekre kérlek pihentesd a lábaid,mert ennek nem lesz jó vége.Már bíztam benne,hogy van javulás,vigyázz magadra,inkább öltögessél, a takarítást ,hagyd a segéderőkre !- persze,tudom,ezt könnyebb mondani ,mint megtenni.

  VálaszTörlés
 2. Együtt érzek Veled teljesen, már ami a festés-ablakcsere utáni állapotot illeti, májusban hasonlókban volt részem, még mindig van takarítani és rendezgetni való. Nagy öröm, amikor egy kis részlet elkészül. Gratulálok az új konyhádhoz! Nekem is zöld lett a konyhám, sötétebb, a fenyőbútorokhoz jól megy. És a férjednek is gratulálok a munkához, mi csak egyszer próbálkoztunk régebben ilyen jellegű munkával, akkor a férjem válla kiugrott, azóta a festőkre bízzuk.

  VálaszTörlés
 3. Éva nagyon szép lett minden! Igazi otthon "szaga" van, melegséget sugároz!
  A lábaidat pedig pihentesd is légyszíves, nehogy komolyabb baj legyen!

  VálaszTörlés
 4. Sok erőt neked! Nagyon szépek lettetek :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépen alakul. Sok örömötök legyen a végeredményben!

  VálaszTörlés
 6. Ügyes vagy! Nekem is zöld a konyhám, de egészen durva sötétzöld...majd ha lesz jó gépem (és szabim, amikor megpucolhatom az ablakokat), akkor csinálok Én is képet! :) Szép Nálad!!!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett a konyhád! A felújítással kapcsolatos felfordulás szörnyű tud lenni, de utána olyan jó érzés, hogy megszépül az otthonunk!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jó hangulatú, hívogató lett a konyhád :)

  VálaszTörlés
 9. Milyen barátságos konyhád van! Igazi hívogatós, üldögélős. :)

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm, örülök, hogy tetszik!

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szép minden! Én is imádok felújítani, bár pokoli fárasztó. Nagyon együtt érzek Veled a reumás problémák miatt és drukkolok, hogy megtaláld a módját hogyan tudnál segíteni magadon.

  VálaszTörlés