2013. január 25., péntek

Fáradtság...

Ma korán orvosnál voltam.. Kórházban, szakrendelésen. Izgultam, ideges voltam, nyomasztó volt a hely maga is. Alacsony mennyezet, sok- sok vastag , fényes, a fal mellett végigfutó cső, mint az orvoskrimikben. 
Sokáig várakoztunk, aztán gyorsan leküldtek az emeletről a földszintre, hogy ott hamarabb sorra kerülünk. ???? Miután itt kivártam a soromat, odalent újra sorba álltam. Szaladtam a többi át irányított után, hogy megtaláljam hamar, ahová küldtek. Újabb izgalom, újabb várakozás, aztán már nagyon fájó torokkal, kissé zsibbadtan hallgatni az orvost, miután túl estem a vizsgálaton.
Aztán újabb rohanás, hogy odaérjek a munkahelyre rendes időben, késés nélkül. Közben küzdöttünk a hóátfúvásokkal az úton. Hidegen fújt a szél, hordta a havat. Ahova nem jutott hófogó rács, ott rendesen megrakta  hóval
4 órakor, már nagyon fáradt voltam. Fájt a fejem is.
Olyan jó volt hazajönni, az otthon melegébe, a biztonságba, a nyugalomba.
Szeretek idehaza. Az unokák ölelése, a" hiányoztál mamis" mondatok , a simogatásuk, az öröm, hogy hazaj
öttem, hamar feledteti a nap nehézségeit.
Az esti forralt bor iszogatásnak ma jött el az ideje. Ma már nem varrok. Csak bújok kicsit a Kedvesemhez. Akinek hálás vagyok mindenért.. Jó volt, hogy elkísért ma.
Legyen szép nyugodt, mosolygós hétvégétek!

12 megjegyzés:

  1. Pihend ki és gyógyítgasd nyugalommal, forralt borral magad:)
    Jó napokat kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Orsi! Mára már jobban vagyok, a forralt bort felváltotta a tea!

      Törlés
  2. Talán csak nem tüsszentettem akkorát, hogy Hozzád is elért? Én azt hittem, kezdek kilábalni belőle, de nagyon makacs. A fejem, torkom már nem fáj, de az orrom nem akar tisztulni. gíyógyítgasd magad, pihenjél.
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Évám! Azt gondolom inkább, hogy a sok náthás, beteg kisgyerektől kaptam el a torokfájást. tudod, nem bírom megállni, hogy ne szeretgessem, ölelgessem őket!
      Neked is jobbulást, gyógyulj meg hamar! :)
      Puszillak! :) Persze csak bacimentes puszit küldök! :)

      Törlés
  3. Milyen vizsgálat? Baj van?
    A forró bor és a nyugalom segít.A szeretet fontos, de.. mi a baj?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Beáta! A fogorvosom küldött el szájsebészetre, mert nem tudott mit kezdeni velem. Minden rendben, később fogom a csíntalankodó fogamat ráncba szedetni:))) Most pillanatnyilag csak érzékeny, de hamar sort kerítünk rá! :)
      A másik problémámat pedig visszakövetkeztette a változó korra. Azt mondta ilyen előfordul, csak legyek türelmes. :))))Na ilyet se hallottam még, de legalább nincs komoly baj:)

      Törlés
  4. Remélem, nincs komoly baj!!!! Kúrálgasd magad, és adj hálát érte, hogy van hol, van kihez odabújni! :)
    Szeretettel gondolok Rád! Legyen szép hétvégéd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes Ildikó! Egy pici pohár forralt bor után hamar elaludtam, már csak teázom. Este jól esett, hófúvásban értünk haza. köszönöm, hogy gondoltál rám, és igen, nagyon hálás vagyok, hogy van kivel megosztanom a gondomat, aki mindig mellettem áll. Nem felejtettem el megköszönni, és hálát adni az Úrnak! :) Szeretettel kívánok Neked is szép hétvégét!

      Törlés
  5. Igen, vannak ilyen nemszeretem-összetörős napok, de milyen jó, hogy otthon békére lelsz! :)

    VálaszTörlés
  6. Szera, nagyon szeretek itthon lenni, talán túlságosan is!Örülni tudok mindennek, mindenemnek, de legfőképp a családomnak, akik körülvesznek gondoskodó szeretettel.
    Szép, kellemes vasárnapot Neked! :)

    VálaszTörlés
  7. De jól esik !Köszönöm, hogy visszanéztél! :)

    VálaszTörlés