2013. december 29., vasárnap


Még mindig szépek a névnapi virágaim :) Elmúlt ugyan a karácsony, de az én szívemben tovább él az ünnep szépsége, meghittsége :)
 Néhány kedvenc díszem a fán. Erika lányom készítette őket még évekkel ezelőtt. Mindig gyarapodnak egy kicsit néhány darabbal :)A mi karácsonyfánkra tenni kellett még kicsit fiúsabb díszeket is :) Ezért miután úgy gondoltuk, hogy elkészültünk vele, meglepinek rátettük a kézi készítésű fehér kis hintalovacskákat is :) A 3 fiú unokánknak nagy örömet okozva <3  

És így teljes a fa :) További jó pihenést kívánok, sok feltöltődéssel <3

10 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Köszönöm, a gyerekek nagyon tudnak gyönyörködni benne. A kicsi még tapsolt is a meglepetéstől :)))

   Törlés
 2. Gyönyörű szép!!!!!!

  Isten éltessen névnapod alkalmából!!!! Bocsánat,kicsit elkésve ...De ugyanolyan nagy szeretettel!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy! Köszönöm!
   Nem szoktam elmondani, mit kaptam a névnapomra, de Neked muszáj! : Inge Löök 2014-es naptárát! :) Tudod Nálad láttam előszőr a blogodon a munkáit, és azóta is nagy kedvencem. A gyerekek meg gondoltak egy nagyot és megrendelték. :)
   Úgy érzem,, mintha Neked is részed lenne benne! :) Köszönöm, hogy megosztottad ! <3 Azt azért majd megmutatom :) Puszillak.

   Törlés
  2. Hűűűű! Gondoltam rá,hogy rendelek én is, de aztán lemondtam róla.:) DEJÓ!!!!! Milyen tündérek a gyerekeid!!!! Nagyon örülök és kiváncsi vagyok rá.:)

   Törlés
 3. Csodaszép fátok van... az jutott eszembe, hogy a bejegyzésedben átjöttek az érzések és a hangulatok... :) További szép pihenést, ünneplést!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Ildikó! Szép napokat kívánok Neked is! :)

  VálaszTörlés
 5. Szeretettel kívánok Nektek boldog új évet, jó egészséget, sok-sok örömteli percet!

  VálaszTörlés