2013. december 29., vasárnap


Még mindig szépek a névnapi virágaim :) Elmúlt ugyan a karácsony, de az én szívemben tovább él az ünnep szépsége, meghittsége :)
 Néhány kedvenc díszem a fán. Erika lányom készítette őket még évekkel ezelőtt. Mindig gyarapodnak egy kicsit néhány darabbal :)







A mi karácsonyfánkra tenni kellett még kicsit fiúsabb díszeket is :) Ezért miután úgy gondoltuk, hogy elkészültünk vele, meglepinek rátettük a kézi készítésű fehér kis hintalovacskákat is :) A 3 fiú unokánknak nagy örömet okozva <3  

És így teljes a fa :) További jó pihenést kívánok, sok feltöltődéssel <3

10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm, a gyerekek nagyon tudnak gyönyörködni benne. A kicsi még tapsolt is a meglepetéstől :)))

      Törlés
  2. Gyönyörű szép!!!!!!

    Isten éltessen névnapod alkalmából!!!! Bocsánat,kicsit elkésve ...De ugyanolyan nagy szeretettel!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy! Köszönöm!
      Nem szoktam elmondani, mit kaptam a névnapomra, de Neked muszáj! : Inge Löök 2014-es naptárát! :) Tudod Nálad láttam előszőr a blogodon a munkáit, és azóta is nagy kedvencem. A gyerekek meg gondoltak egy nagyot és megrendelték. :)
      Úgy érzem,, mintha Neked is részed lenne benne! :) Köszönöm, hogy megosztottad ! <3 Azt azért majd megmutatom :) Puszillak.

      Törlés
    2. Hűűűű! Gondoltam rá,hogy rendelek én is, de aztán lemondtam róla.:) DEJÓ!!!!! Milyen tündérek a gyerekeid!!!! Nagyon örülök és kiváncsi vagyok rá.:)

      Törlés
  3. Csodaszép fátok van... az jutott eszembe, hogy a bejegyzésedben átjöttek az érzések és a hangulatok... :) További szép pihenést, ünneplést!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Ildikó! Szép napokat kívánok Neked is! :)

    VálaszTörlés
  5. Szeretettel kívánok Nektek boldog új évet, jó egészséget, sok-sok örömteli percet!

    VálaszTörlés