2014. március 29., szombat


 Mostanában sajnos csak ennyire futotta. Néhány nyuszika lett készen, azok sem pontosak, és tökéletesek de az unokák örültek nekik.Rengeteget kertészkedünk, jó nagy udvarunk és kertünk van, sosem érünk a végére a sok munkának..
Kevés időm magad a blog írásra.


Az én kis segítségem, akivel naponta szépítgetünk, dolgozgatunk a kertben, az udvaron :) Nagyon szeret kint lenni, mindent leutánoz. :) szeretek vele lenni. Délután jönnek a nagyobb unokák, teljes lesz az örömöm :)Azért még Spanyolországról írok majd, mert nagyon szép képeket készítettünk, érdemes még néhányat megkukkantani belőlük :)
Jókedvű hétvégét kívánok! <3

9 megjegyzés:

 1. Aranyosak a nyulaid!... de a segítséged... <3
  Nekem is nehezebben megy mostanában a blogolás... a szép idő is csalogat, meg a tavaszi nagytakarítás is... :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, ki se látunk a munkából! És a tavaszi nagytakarítáááás! Én 3 lakással is kell, hogy végezzek :)

   Törlés
 2. Nem értem mi bajod a nyuszikkal?? :O kimondottan aranyosak.

  Háááát, ilyen segítséggel könnyű kertet művelni :)))

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is szépek a nyuszik, nincs velük semmi baj :)
  Az unokádon látszik mennyire komolyan veszi a feladatát.....nekünk nagyszülőknek ezek a pillanatok sok örömet és boldogságot adnak. Használjunk ki minden percet amit velük, közösen tölthetünk, legyen az munka, beszélgetés, játszás....a lényeg, hogy együtt, közösen és szeretettel :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bence, de a nagyobbak is / csak ők nem nagyon hagyják, hogy feltegyem a fényképüket :)))) / nagyon szívesen segítenek. Most, hogy 2-3 héten belül megszületik a negyedik pici unokám, össze kell fognunk, és közösen végezni a fontosabb feladatokat. Jó, hogy a gyerekek is partnerek is ebben. És igen, minden percet kihasználunk, amikor együtt vagyunk :)

   Törlés
 4. Milyen helyes kis kertészsegéded van :)
  A nyuszkók nagyon aranyosak :)

  VálaszTörlés
 5. Bence óriásira nőtt!
  A nyuszik ízlésesek. Érdekes, én is lassan ocsúdtam az idén, de belejöttem. Van dolog bőven a kertben ha úgy akarjuk. mert minden helyett pázsit is lehetne. Locsolni azt már most is kell, valóban.

  VálaszTörlés