2015. március 27., péntek

Még készült húsvétra .....

néhány apróság. Tojásokat készítettem textilből, melynek fa az alapja. Azt vontam be puha flízzel és különféle textillel. Néhány zsinór, keskeny szalag, stb és kész is van. Azért elmondani könnyebb, mint készíteni :)))))





A gyertyakandallóra zsákvászon anyagból és finom vékony csipkéből készült a tojás.














Ilyen textil tojásokat is készítettem ajándékok lettek, mindenki nagy örömére :)












Igazából már végeznem kellett volna a nagytakarítással, de nemigen haladtam vele. Ti hogy vagytok vele? A betegség azért gyakran közbeszól, olyankor úgy érzem, inkább pihenni kellene, mint erőlködni :)
 Szép hétvégét kívánok!


12 megjegyzés:

  1. bizony,ne erőlködjél!!!!! Kit érdekel ,hogy patyolattisztaság van-e? Tudom,téged.
    Én visszabetegedtem,így nagyon módjával tudok ügyködni.:(
    Csodálatosakat alkottál!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a tojások! :)
    Én sem haladok a takarítással... bár legalább az ablakpucolás-függönymosás sikerült a héten... a többi...? Lépésről-lépésre...
    Gyógyulj meg, nehogy visszaess! A takarítás megvár! :)
    Szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű a dekoráció! Számomra az ünnep nem attól igazi, hogy csillog minden. Valamikor fontos volt, most aza fontos, hogy együtt legyünk és örüljünk egymásnak. A takarítás úgyis megvár :). Gyógyulj meg gyorsan!

    VálaszTörlés
  4. Most őszintén: nem sokkal, de sokkal szebb ilyen tojásokat megalkotni, mint takarítani???? :)) kit érdekel a takarítás, ha ilyet is lehet látni??? :)) pláne az az utolsó tojás...(sóhaj, sóhaj) :)

    ...és lécci ne legyél beteg, inkább unokázzál ezerrel, meg alkoss szépeket, hogy mi meg gyönyörködhessünk :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépeket alkottál !
    Osztom a többiek véleményét, az egészséged fontosabb mint most egy takarítás -- ha teljesen rendben leszel, félkézzel úgyis megcsinálod , de addig alkoss sok szívet gyönyörködtető dolgot, attól jobban gyógyulsz !

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy Ti is úgy gondoljátok, mint én! Nem is erőlködöm, pihenek, gyógyítgatom a fülemet, vállamat, remélem húsvétra sokkal jobb lesz! :) Köszönöm a jókívánságokat, és hogy itt jártatok! Köszönöm a kedves szavaitokat, nagyon jól estek!
    Szeretettel kívánok Szép hétvégét, kellemes vasárnapot! :)

    VálaszTörlés
  7. Öröm Nálad nézelődni, sok szépséget lehet látni és nagy szívet érezni :)
    Jobbulást kívánok én is!

    VálaszTörlés
  8. A takarítással tegnap lettem kész. Függönymosás, ablakpucolás... de nem a húsvét miatt, hanem mert már hetek óta be volt tervezve. Szépen lassacskán most jutottam el a végére. Az én elvem az, hogy mindig csak egy kicsit, aztán összeáll az egész, szóval nehogy emészd magad ha valamivel nem leszel meg! :)

    A nyuszik is nagyon szépek nálad, de ezek a bevont tojások, gyönyörűek! Ha lenne most egy kicsivel több időm, biztos készítenék hasonlót, de most inkább csak nálad gyönyörködöm bennük! ♥

    VálaszTörlés
  9. Majd a takarítás is meg lesz... Gyönyörű díszek... És milyen könnyen el lehet csábulni, és mennyivel jobb és kedvesebb ilyen szépségeket alkotni, bütykölni...
    Idén én sem remekelek... alig készült dísz...
    Jó pihenést és gyógyulgass... könnyen vissza lehet esni a betegségbe...

    VálaszTörlés
  10. Fantasztikus kézügyességed van Éva! Mind nagyon tetszik. :-)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon köszönöm a látogatásotokat, a szívmelengető szavakat! Igyekszem gyógyulni, remélem húsvétra már sokkal jobb lesz!
    Ölellek Benneteket! :)

    VálaszTörlés