2015. április 7., kedd

Az elmúlt napok kedves pillanatairól : 




Nagy örömömre a három kisebb unokám boldogan vette birtokba a kis nyuszis tasakokat. Finomságok kandikáltak ki belőle :) 
Fehér lepedővászonra transzferáltam, levendula illó olajjal. A felső szélére kis virágos széldíszt gépeltem, majd összevarrtam. A nagyobbik 15 éves unokám ilyen zacskót, zsákocskát  kapott:




Meglepetésemre azt mondta, hogy visszaviszi a kollégiumba, mert valamit tartani fog benne. Tetszett nekiiiii! :) Ez óriási öröm a szívemnek. Annyit gondoltam Rá, Rájuk, amíg készítettem őket, hogy vajon elnyeri- e majd a tetszésüket. A szemük, a puszik, az ölelések  elárultak mindent.






Sajnos a lézernyomtatóból kifogyó félben volt, van a festék, ezért sárga csíkot húzott. Ettől a kissé sárgás elszíneződés .

A tavaszi szünetben sokat voltak itt a nagyfiúk is, annyira örültem. Sokat beszélgettünk, történeteket olvastunk felváltva, és természet filmek megnézésére is futotta az időnkből :) Sajnos a tervezett sétákból , kirándulásból semmi sem lett, mert annyira hideg volt, még a hó is esett egy keveset. Így idebent kerestünk elfoglaltságot. :)
Ma már készülődik vissza a nagyfiú unokám, a kisebbek még élvezik az itthon létet. Mivel ma is nagyon hideg van, lego kiállítást terveztünk készíteni itthon. :) ki- ki a maga tudásával, ügyességével. Este megmutatjuk a többieknek is / felnőttek / :)
Nagyon élvezzük, igen jó móka! :)

Szép hetet kívánok Mindenkinek! :)


6 megjegyzés:

  1. Szerintem kát volt izgulnod, kedves Éva! Ilyen szuper zsákocskáknak csak örülni lehet, pláne, hogy Nagyi szíve is benne van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ildikó: <3 Nagyon köszönöm! Tudod azért csinálom, mert nagyon szeretem Őket! Pihenhetnék is, mást is készíthetnék, de ez az idő sosem jön vissza többé! Ki szeretném használni minden percét! A gyerekekkel töltött idő mindig óriási élmény számomra is! Hát amíg lehet Velük vagyok. A varrás által gondolatban is :)

      Törlés
  2. Nagyon ötletes ajándék! Szépek lettek a zsákocskák és Palkónak igaza van, látszik, hogy szívvel készült.
    A tecnikának utána kellett néznem, hogy mit is takar tulajdonképpen, mert eddig nem hallottam róla. Megint gazdagabb lettem kicsit. Köszönöm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Katici! <3 Én is csak nemrég fogtam bele több- kevesebb sikerrel! Igyekszem egyre jobban tökéletesíteni, de sokat kell hozzá biztos még gyakorolnom :)
      Szívesen, és próbáld ki , remélem, élvezni fogod! :)

      Törlés
  3. Évikém, csak sóhajtozok azon, hogy én soha nem tudnék ilyet készíteni :D nem a szív meg az érzés hiányzik hozzá, hanem a tehetség :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orsikám! korábban nekem se volt túl sok időm varrogatni, most pótolom:) Hidd el nem olyan nehéz, csak bele kell fogni!
      Köszönöm a kedvességed! Puszillak! :)

      Törlés