2017. március 15., szerda

Kis örömködés

Sok minden történt, egész februárban, mióta nem írtam bejegyzést! Elmesélem sorban, a legkedvesebb, szívemhez közel álló élményeimet! Ne gondoljatok nagy dolgokra, de az én szívem telve volt és van szeretettel :)💗


András unokám a második legnagyobb, idén már ballag az általános iskolából. A suliban hagyomány, hogy a farsangi bálon az elsősöket felavatják gólyacsőrt kapnak, a nyolcadikosok pedig egy szépséges keringővel búcsúznak az iskolától. Hát ezek a gyerekek, akik jelentkeztek keringőzni, szívvel- lélekkel és nagy örömmel készülődtek hozzá. Tánctanárt hívott az iskola ,ő tanította meg a keringőt nekik. az én Andrisom is szépen táncolt, időnként kiesve a ritmusból, de csodásak voltak, könnyeket csalt a szemünkbe. Ezek a mai gyerekek, akik a modern világban élnek, engedtek a hagyományok tiszteletének, és boldogan öltöztek csodás ruhákba.
Andrisom párja, a kis osztálytársa, világos krém színű ruhában táncol vele.  Azt gondolom , egy ilyen esemény, bármennyire rövid is a tánc, örök emlék lesz mindnyájunknak.
És néhány fotó még róla:

















Biztos, hogy vannak ennél sokkal látványosabb és szebb előadások, de nekünk nagy boldogság volt látni őket. Kevesen voltak, mert összesen öt kislány van az osztályukban, a többi fiú!
Közben házassági évfordulót is ünnepeltünk kettesben csak, a férjemmel, de nagyon szép nap volt. Ezt a kis emléket készítettem transzferálással kettőnknek:



 "Örökkön örökké " - borítékolva 💟

Közben készülget néhány keresztszemes mintám is, és elkezdtem egyszerű csíkung gyakorlatokat is. Közben   nyugdíjas egyetemre  járunk, klassz előadások vannak!

A kerti munka pedig leköti minden maradék  időm. 
Szép hetet kívánok !






9 megjegyzés:

  1. Igen, amikor a gyerek vagy unoka keringőzik, az tuti könnyes szemet jelent... :)
    Gratulálok az unokádhoz, ügyes is, szép is!
    Nektek pedig szívből kívánom, hogy továbbra is kéz a kézben, szeretetben, békességben, egészségben menjen utatok... örökkön örökké... :)
    Szép tavaszi napokat Neked is!

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok és veled örülök!!!!
    Nagy dolog,hogy így megtanulják a hagyományos táncokat a fiatalok!
    megható képek♥

    VálaszTörlés
  3. Oh, milyen gyorsan felnőnek az unokák!!! De ez a tánc valóban maradandó emlék lesz... Gratulálok én is! :o)

    VálaszTörlés
  4. Romantikus szívet melengető érzéseket hoztál, boldogság megérni, élni ezeket az eseményeket. Kívánom legyen részed még nagyon sok hasonlóban!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép szál legény az unokád, persze hogy elérzékenyültök, ha nézitek ezt a szép eseményt. Az ilyeneket soha nem lehet elfelejteni.

    A borítékod nagyon-nagyon tetszik :) ❤️ 😍

    VálaszTörlés
  6. Szépek és aranyosak...Nem csoda ha elérzékenyülünk....

    VálaszTörlés
  7. Egy nagyszülőnek mindig boldogság az unokákra nézni, büszke lehetsz rá:)
    Sol boldogságot Nektek

    VálaszTörlés
  8. Jó volt olvasni. Unoka a büszkeséged, egyetemre jártok, ez jó!

    VálaszTörlés
  9. Drága, drága Lányok! mindnyájatoknak szívből köszönöm! <3

    VálaszTörlés