2020. január 12., vasárnap

Már nagyon rég jártam itt, pedig rengeteg mesélnivalóm lenne. Elmúlt a karácsony, a szilveszter, új évet kezdtünk. Néhány kép még a közelmúltből:


Nagyon szeretjük a karácsonyt, nálunk még áll a fa, még nem tudtam megválni tőle.








Kicsit az udvart is díszítettük.


Az idén nálunk is elindult a városban az adventi ablaknyitogató, melyben tevékenyen részt vettünk mi is. A 3- as számot kaptuk, azaz harmadikként nyithattunk ablakot, díszíthettük ki a az bakunkat, s megvendégeltük kicsit a látogatókat. Nagyon nagyon jó volt!







Szilveszterkor készítettem :


Szép heteket kívánok Nektek, remélem több időm lesz majd írogatni ide is :) 

11 megjegyzés:

  1. A megvendégelés nagyon jól hangzik.
    Szép a fátok, szép a díszítés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Beáta! :) A héten már csak a téli díszek vannak kint, összeszedtük a többit.
      Igen, mindenhol vendégül látták az ablaknyitogatóra eljött vendégeket. :)

      Törlés
  2. Όμορφη ατμόσφαιρα !!
    Και του χρόνου να είστε καλά και καλή χρονιά !!!

    VálaszTörlés
  3. én is remélem, nagyon szeretem a bejegyezéseidet, fotóidat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszönöm szépen!Igyekszem majd többet írni ide! :)

      Törlés
  4. Csodás , meghitt hangulat árad a képeidből!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az unokáim is sok időt töltenek itt, még mindig kérik a forró kakaót, csokit, ők is hosszabbítják az érzést, a téli hangulatot! :)
      Köszönöm a kedves szavakat! :)

      Törlés
  5. Nagyon szépek a képeid, ez az ablaknyitogató egy nagyon jó kezdeményezés :). Mutassál több mindent :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen! Jó, hogy még a lányoméknál is állt a fa, Ádika örömmel tette fel rá a neki küldött kedves kis karácsonyfa díszt! Itt is nagyon köszönöm a kedvességed! <3

    VálaszTörlés
  7. Este año 2020 ha sido tan dichoso para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz de nuevo después de haber estado destrozado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y volvió con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ninguna ayuda para recuperar a mi hombre, no hasta que mi compañero de trabajo me refirió al Dr. Iyaya, quien me aseguró completamente que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con el Dr. Iyaya y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podrían creer que mi esposo regresó a casa en 48 horas como dijo y hoy, mi matrimonio está restaurado y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido con Dios por usar al Dr. Iyaya para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto? . ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con él o su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Entonces, le sugiero que se ponga en contacto con el Dr. Iyaya ahora a través de su correo electrónico: doctoriyaya@gmail.com Llame a WhatsApp: +2347032756397 para obtener más información, visite su sitio web, puede encontrar su solución allí www.https: // dr-iyaya -herbal-remedy.webnode.com Dios le bendiga señor.

    VálaszTörlés