2020. február 6., csütörtök

Február....

Már február is eljött, s mi folytatjuk az unokákkal a" megkezdett  ( önként vállalt )  feladatainkat " :) . Kis Bence, aki másodikos, szeretett volna egy könyvtár kihívásra jelentkezni, illetve részt venni.
Nosza, épp itt az ideje az olvasóvá neveléshez való hozzájáruláshoz. Örömmel vittem könyvtárba, s mára épp sikerült teljesíteni a kihívást. A feladatok nagyon jók voltak, együtt mentünk minden alkalommal, egyszerre csak 2 pontot lehetett teljesíteni, így legalább 8 szor el kellett mennünk a könyvtárba.
A kicsi Ádi unokánk sakkozni jár vissza az oviba, mindig nagy jó kedvvel. A papival gyakran sakkoznak, így van sikerélménye. Semmit nem erőltetünk , teljesen magától kérte a játékot.

Én közben készülgetek a tavaszra, bár az idő sem télit sem tavaszit nem mutat, olyan , mintha nem tudná mit akarna!
Már rég szerettem volna egy kis tea idő vagy kávé idő témájú koszorút a konyhába. El is készült, Mecz Gyöngyi webáruházából rendeltem apró kis teás darabokat, azt hiszem gipszből . Nagyon helyesek, így sikerült megcsinálkni őket. Nagyon örülök neki, mert olyan szép lett vele a konyha ezen része!





Nem tudom Ti szeretitek-e ezeket a kis halvány, finom púder színeket, de nekem nagyon bejönnek.

Más: Azt hiszem ezek a hűvös, semmilyen idők nem tesznek jót a súlyomnak :D Sokat üldögélünk idebent, alig várom, hogy kint is tudjunk dolgozgatni, mozogni Ülünk tanuláskor, ülünk , ha sakkozunk, olvasás, tv- nézés közben , a házi munka pedig nem ad annyi mozgást. Hetek óta nem tudtam elmenni kerékpározni, pedig nagyon szeretek. Most nagy szél tombol előtte eső esett, s így tovább! Persze, ha nagyon akarnék azért lehetne kicsit mozogni többet, de ahhoz meg, hogy eljárjak rendszeresen valahova, már fáradt vagyok. Elég későn érnek haza a lányomék, a kicsik azért sokáig itt vannak velünk. Gyakran sétálgatunk, de ez bizony nem komoly és hosszú mozgás.
Sürgősen el kell kezdenem valamit! :D

Most előpakoltam egy kis rózsához való hímzést, és függöny varráshoz is készülődöm. A hét végén szeretnék velük végezni.
Kellemes hétvégét, tegyétek amihez kedvetek van!

5 megjegyzés:

  1. A koszorú ááááálomszéééép!!!!
    A mozgáshoz az idő most tényleg nem jó. Ez nem kifogás, ez tény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Beáta! <3
      Most már lassan el lehet kezdeni a mozgásokat, a jó idő beálltával meg a kert rendezését is!

      Törlés
  2. szeretnélek biztatni, hogy ne ess pánikba, és csak jelezni, hogy itt vagyok, olvaslak, és hogy ne ijedj meg: egy trollkodó beteg ember miatt be kellett zárnom az én blogomat, bocsánat blogomat

    VálaszTörlés
  3. Este año 2020 ha sido tan dichoso para mí porque Dios me ha dado una razón para vivir feliz de nuevo después de haber estado destrozado durante 3 meses cuando mi esposo me descuidó y volvió con su amante. Sufrí y pasé por todo tipo de torturas emocionales porque no pude obtener ninguna ayuda para recuperar a mi hombre, no hasta que mi compañero de trabajo me refirió al Dr. Iyaya, quien me aseguró completamente que él puede ser de ayúdame. Me puse en contacto con el Dr. Iyaya y escuché sus palabras y seguí las instrucciones que me dio. ¿Podrían creer que mi esposo regresó a casa en 48 horas como dijo y hoy, mi matrimonio está restaurado y estoy muy agradecido, agradecido y agradecido con Dios por usar al Dr. Iyaya para recuperar a mi hombre después de 3 meses de matrimonio roto? . ¿Hay alguien por ahí que necesite volver con él o su amante o que necesite ayuda de algún tipo? Entonces, le sugiero que se ponga en contacto con el Dr. Iyaya ahora a través de su correo electrónico: doctoriyaya@gmail.com Llame a WhatsApp: +2347032756397 para obtener más información, visite su sitio web, puede encontrar su solución allí www.https: // dr-iyaya -herbal-remedy.webnode.com Dios le bendiga señor.

    VálaszTörlés